camperleven.nl
aanbod van 153 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlNieuwe shampoo gelanceerd voor camper

Oktober 2005 - In Breda introduceert Kemdirect® caravan- en campershampoo met polymeer. Een ultra moderne formulering die gemakkelijker schoonmaakt en een beschermende film achterlaat. De glanzende film zorgt er voor dat nieuw vuil minder snel hecht. Bovendien gaan de volgende wasbeurten nog gemakkelijker.

Shampoo voor de camperDe zeer milde, niet geparfumeerde en ongekleurde formulering, bevat geen was of siliconen zodat er geen witte of vettige aanslag achterblijft op ramen en plastic onderdelen.

Waarom polymeer?

Het speciale polymeer hecht zich aan het oppervlak aan het vuil waardoor het schoonmaken veel gemakkelijker gaat dan met gewone shampoos. Het product bevat minder zepen dan vergelijkbare shampoos en heeft een relatief milde zuurgraad. Veiliger dus voor de lak, kit en kunststofonderdelen. Doordat er minder geboend hoeft te worden gaat de eventueel aanwezige waslaag langer mee en wordt de, bij caravans extra kwetsbare, laklaag minder belast.

Hoe gebruiken?

Een dopje in een emmer (10 liter) liefst warm water. Voertuig bij voorkeur schoonmaken met washandschoen of speciale borstel. Naspoelen met water en droogmaken met een zeem. Eventueel nawrijven met een zachte doek voor superglans. Niet toepassen in de volle zon om kalkaanslag uit het spoelwater te voorkomen.

En de auto?

Kemdirect® shampoo is speciaal ontwikkeld voor caravan en camper maar kan door zijn milde formule net zo goed voor de auto worden gebruikt. Ook hier ervaart men dezelfde voordelen.

Nog in de was zetten?

We weten uit ervaring en van andere kampeerders dat het in de was zetten niet altijd even goed uitkomt. Met Kemdirect shampoo is het minder vaak nodig en niet erg als het er een tijdje gewoon niet van komt. Zelf gebruiken we alleen onze shampoo en met prima resultaat.

Uiteraard zijn de reinigende bestanddelen in Kemdirect shampoo gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Als waterontharder is het zeer milieuvriendelijke Natriumcitraat gebruikt. Het etiket op de fles is ongevoelig voor vocht en blijft dus prima leesbaar.

Adviesverkoopprijs is 6,95 euro voor een fles van 500 ml, genoeg voor meer dan 15 grote emmers sop. Elke fles is voorzien van een handige doseerdop. Vanaf komend seizoen alleen bij de betere kampeerspeciaalzaak verkrijgbaar. Bezoek voor meer informatie en dealeradressen onze website: www.kemdirect.nl


zie ook onderhoud:
-
- Check je Fiat Ducato Chassis
- Check online voertuiggegevens
- fabrieksgarantie
- kemdirect shampoo
- revisie VW T2 motor
- stallen van de camper
- vocht en vochtmeting
- vochtschade
  

laatste wijziging: oktober 2005PowerSTAT.nl - Real statistics