camperleven.nl
aanbod van 153 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlUitleg zoeken verkoopmodule campers

Uitleg “Selectie verkoopmodule campers”

Om de camper te vinden welke het meeste aan je wensen voldoet, is het zoeken op Camperleven de ideale plek!

Selecteren
Selectievolgorde
De-selecteren
Advertentie bekijken
Vraagrijs
Fotofilter
Sorteren
FAQ

Selecteren:

Naast het overzicht van de camper verkoopadvertenties staat een lijst met blauwgekleurde "links" (met daarachter een getal).
Door op een link te klikken, selecteer je deze. Het getal geeft aan hoeveel campers er overblijven nadat de link is aangeklikt.

Bijv: 4 slaapplaatsen (46)

Door op de link "4 slaapplaatsen" te klikken, blijven alleen de campers in de selectie over welke zijn voorzien van 4 slaapplaatsen. In dit voorbeeld zijn dat 46 stuks.

Selectievolgorde:

We adviseren de selectie in volgorde van belangrijkheid aan te geven. Dus de belangrijkste eis eerst. Moet de camper voorzien zijn van "automaat", dan begin je om daarop te klikken. Vervolgens kan je de selectie verfijnen door een volgende belangrijke wens te selecteren. Op een bepaald moment blijven er één of enkele campers over.

De-selecteren:

Alle gekozen selecties worden weergegeven bovenaan de pagina, achter “campers voldoen aan selectie”. (Het nummer dat ervoor tussen haakjes staat, geeft het aantal advertenties aan dat aan de selectie voldoet).

Door op een selectie in de selectieregel te klikken vervalt deze optie. Hierdoor wordt het resultaat weer verruimd (het cijfer voor de regel zal hoger worden).

Advertentie bekijken:

Vanuit het overzicht is de camperadvertentie te bekijken door op de foto of op het merk te klikken.

Vraagrijs:

Standaard staat de prijs vanaf 1 euro. Op deze manier zijn camper waarvan de prijs niet is ingevuld niet zichtbaar. Door de vanaf vraagprijs te zetten op: "niet belangrijk" wordt de vraagprijs vanaf 0 euro getoond.

Fotofilter:

Standaard staat het fotofilter aan. Hierdoor worden alleen campers getoond waarvan één of meer foto's beschikbaar zijn. Door "fotofilter uit" te selecteren komen ook campersadvertenties zonder foto in de lijst te staan.

Sorteren:

Binnen ieder overzicht van campers kan er gesorteerd worden. Dit gaat bij: "sorteer campers op:" (rechtsboven in het advertentieoverzicht).

FAQ

Ik kan de selectie niet aanklikken.
Als alle campers in het overzicht al voldoen aan die bepaalde omschrijving, heeft aanklikken geen zin. Dus op het moment dat de blauwe links bruin worden zijn ze niet meer aanklikbaar.

Het aantal campers is meer dan mijn selectie aangeeft.
Camperleven toont standaard geen campers zonder foto en/of campers waarvan de vraagprijs op 0 euro staat.

Ik zou graag...
Camperleven heeft de meest voorkomende zaken opgenomen in de selectiemogelijkheden. Mis je toch iets, laat het ons weten. Mogelijk voegen we het binnenkort wel toe.


zie ook help:
- advertenie-alert
- privacy statement
- zoekmachine
  

laatste wijziging: november 2007PowerSTAT.nl - Real statistics